Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret, når du reserverer parkering online.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.

Udløber fristen på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udøver du din fortrydelsesret

1. Meddel os, at du ønsker at fortryde din reservation
 

For at udøve fortrydelsesretten skal du sende os en email eller et brev, hvor du skriver, at du fortryder din reservation. Du kan benytte standardfortrydelsesformularen længere nede, men det er ikke obligatorisk.

Email: parkering@cph.dk

Almindelig post: Københavns Lufthavne A/S, Box 74, Lufthavnsboulevarden 6, 2270 Kastrup.

Du har også mulighed for at udfylde og indsende standardfortrydelsesformularen eller en hvilken som helst anden utvetydig meddelelse på vores hjemmeside (benyt funktionen ”ÆNDRE RESERVATION” på forsiden af https://www.cph.dk/parkering-transport. Hvis du anvender denne mulighed, sender CPH en kvittering for modtagelse af din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten på et varigt medium (f.eks. pr. e-mail).

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder reservationen, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

2. Bekræftelse og refundering
 

Når du har fortrudt din reservation, refunderer CPH alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog din meddelelse om, at du fortrød din reservation. Denne tilbagebetaling sker med samme betalingsmiddel, som du anvendte ved reservationen. Du pålægges ikke gebyr som følge af tilbagebetalingen.

Du kan læse mere om din fortrydelsesret i handelsbetingelserne, som du finder her i handelsbetingelserne.

VIGTIGT – Hvis du allerede har påbegyndt din parkering…

Vær opmærksom på, at din indkørsel i parkeringsanlægget anses for din accept af, at din parkering påbegyndes. Fortryder du herefter din reservation, reduceres din tilbagebetaling med en forholdsmæssig del af den samlede pris for parkering i den reserverede periode, baseret på det antal dage du har holdt parkeret, indtil CPH modtog meddelelse om din udøvelse af fortrydelsesretten.  

3. Standardfortrydelsesformular
 

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Københavns Lufthavne A/S (CPH), Box 74, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, parkering@cph.dk:

- Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om parkering i Københavns Lufthavn ___________

- Bestilt den ___________/reserveret til den ___________

- Forbrugerens navn ___________

- Forbrugerens adresse ___________

- Forbrugerens underskrift ___________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato ___________