Let's travel with care  to make up for lost time

Praktisk

Sådan rejser du trygt gennem lufthavnen og ud i verden

Velkommen tilbage i Københavns Lufthavn. Vi har arbejdet målrettet på at skabe trygge rammer, så du og alle vores rejsende kan komme ud og generobre verden. Se vores film, læs vores guides - og bliv klar til din næste rejse.

Få relevant COVID-19 information med på rejsen

Oplys os om din afrejse- og hjemrejsedato, så vi kan holde dig opdateret via mail, CPH app og sms med relevant information på din rejse.  

  Indtast din rejse her
 

Vi er så glade for at se jer rejsende her i lufthavnen igen 

Vi har arbejdet målrettet på at skabe trygge rammer, så I kan komme ud og generobre verden og lande trygt igen. Se vores film og læs yderligere information om din trygge rejse gennem lufthavnen her på siden.

Her kan du rejse hen
 

Er du i tvivl om hvorvidt du bør rejse til det pågældende land, kan du altid holde dig opdateret på udenrigsministeriets hjemmeside.

 • Vi anbefaler i øvrigt at du altid holder dig opdateret på retningslinjerne i det pågældende land du rejser til. Download udenrigsministeriets app, "Rejseklar" og hold dig opdateret der. 
Sådan checker du ind
 

Hvordan skal jeg checke ind? Kan jeg tjekke ind fysisk i lufthavnen?

 • For at minimere smittespredning opfordrer vi passagerer til at checke ind online før ankomst til lufthavnen, såfremt at dette er muligt.
 • Har du ikke mulighed for at checke ind online, vil der være mulighed for at checke ind fysisk ved check-in skrankerne eller ved self-service check-in automaterne.
 • Hvis du allerede har tjekket ind hjemmefra kan du nemt udskrive dit bagagetag ved at benytte dig af vores kontaktløse tag-o-mat, læs mere om tag-o-mat.
Parkering i lufthavnen
 

Er det trygt at tage bilen til Københavns Lufthavn?

 • Det er stadigvæk muligt at ankomme til lufthavnen i bil - trygt og sikkert.

Hvis du har bestilt parkering online eller i CPH App kan du parkere kontaktløst i lufthavnen

 • Scan din QR kode ved indkørsel i parkeringshusene i Lufthavnen
 • Du tjekker ind og ud med den QR-kode, som du får tilsendt i bekræftelsesmailen og undgår derfor at skulle bruge tid på at finde en parkeringsautomat. Din QR-kode fungerer både som ordrebekræftelse og adgangskort.

Kan jeg få pengene tilbage, hvis mine ferieplaner ændrer sig?

Hvem har adgang til terminalerne?

 • Det er i øjeblikket kun personale, myndigheder og passagerer der har adgang til terminalerne. Så når du skal hente og bringe må du ikke gå med ind i terminalen men skal tage afsked og tage imod udenfor terminalerne.
Brug af værnemidler
 

Er det et krav at bære mundbind i Københavns Lufthavne?

 • Ja, Københavns Lufthavn følger de europæiske retningslinjer for sikre rejser. Derfor skal alle bære mundbind eller visir i terminalerne både før afrejse og efter ankomst for at minimere smittespredning for både egen og andres skyld.
 • Børn under 6 år behøver ikke bære mundbind. Det siger de europæiske retningslinjer, som de danske lufthavne følger.
 • Hvis du af helbredsmæssige årsager ikke kan bære mundbind, er det muligt at købe et visir på Lufthavns Apoteket.
 • Hvis du af helbredsmæssige årsager ikke kan bære visir, henviser vi til at du henter et ”hold afstand-badge” på Lufthavns Apoteket, og bærer det på din vej gennem lufthavnen. På den måde ved vores medarbejdere, at du er fritaget fra at bære mundbind eller visir. Vær dog opmærksom på, at flyselskaberne kan have særlige krav til brug af værnemidler ombord på flyet. Denne undtagelse gælder derfor kun i lufthavnen, og ikke ombord på flyet. Derfor anbefaler vi, at du kontakter dit flyselskab for spørgsmål vedrørende fritagelse for brug af værnemidler på flyrejsen.

Hvilke særlige krav er der til de mundbind, jeg skal bære i Københavns Lufthavns terminaler?

 • Vi anbefaler, at du anvender et fabriksfremstillet CE-mærket engangsmundbind, da de har en dokumenteret høj filtreringsgrad.
 • De mundbind, der sælges i automaterne i Københavns Lufthavne, er CE-mærkede.
 • Ifølge Sundhedsstyrelsen er der ikke dokumentation for filtreringsgraden af stofmundbind. Vælger du at bruge et stofmundbind, skal du være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at beskyttelsen af dig selv og andre er lige så høj som ved CE-mærkede mundbind.
 • Man kan læse mere om brugen af mundbind i Sundhedsstyrelsens materiale her

Hvad sker der, hvis jeg ikke bærer mundbind, når jeg ankommer til Københavns Lufthavn?

 • Hvis du ikke bærer mundbind eller visir ved ankomst til CPH, vil du blive kontaktet af lufthavnspersonalet, der vil hjælpe dig med at finde et sted, hvor du kan købe et.
 • Hvis du ikke følger medarbejdernes anvisninger, vil det blive set som en overtrædelse af lufthavnens ordensregler, og du vil blive bedt om at forlade terminalerne.
 • Københavns Lufthavn vil sørge for, at det er muligt at købe mundbind ved ankomst til CPH
 • Bærer du ikke mundbind ved boarding, kan du blive afvist ved flyet, da det er et krav på selve flyrejsen. Kontakt dit flyselskab, hvis du har spørgsmål om brug af ansigtsmaske på flyrejsen.

Hvor er det muligt at købe ekstra mundbind i Københavns Lufthavn?

 • Det er muligt at købe ekstra mundbind i 7-Eleven i Terminal 2 og i Terminal 3 før sikkerhedskontrollen, Apoteket i Terminal 2 før sikkerhedskontrollen, WHSmith og Selecta automater.
 • Tryk på oversigterne herunder for at se dem i større udgave. 

Salg af mundbind før Security

Salg af mundbind efter Security

 

 

 

 

 

 

 

Skal jeg bære mundbind, hvis jeg bare skal fra Metro til Øresundstoget eller omvendt, og kun opholder mig i T3 i få minutter til og fra de offentlige transportmidler?

 • Ja, i Terminal 3 skal du have mundbind på, når du går fra metrostationen til togstationen. Vi beder alle om at være opmærksomme på at bære mundbind, mens de pendler. Det er dit eget ansvar at have anskaffet dig et mundbind, når du befinder dig i et område, hvor mundbind er påkrævet.

Hvor skal jeg bære mundbind?

 • Du skal bære mundbind i offentlig transport, på stationer og i Københavns Lufthavns terminaler.

Må jeg have håndsprit med gennem sikkerhedskontrollen?

 • På grund af myndighedernes opfordring til brug af håndsprit for at mindske smittespredning, er reglerne for håndsprit i håndbagagen lempet. Det betyder, at du må medbringe håndsprit i beholdere større end de 100 ml, der ellers er begrænsningen for væsker, der skal gennem security. På lige fod med reglerne for flydende medicin må mængden dog ikke overstige, hvad sikkerhedspersonalet vurderer som til eget behov på den konkrete rejse.
 • Vi har opstillet stationer med håndsprit både før og efter sikkerhedskontrollen, og rundt omkring i lufthavnen til alle passagerer og medarbejdere.
 • Foruden håndsprit er der ikke ændringer i forhold til, hvad du må have med gennem sikkerhedskontrollen. For øvrige væsker end håndsprit må du medbringe max én pose med max 1 liter, der skal være fordelt i Beholdere med max 100 ml i hver.

Må jeg tage mundbind af når jeg bliver kørt i bus fra fly til terminal og omvendt?

 • Du skal beholde dit mundbind på i transitbusserne og må først tage det af når du har forladt terminalerne.

Hvordan skaffer jeg mig sikkert af med mit mundbind efter brug, og ved skift af mundbind?

 • Smid dit brugte mundbind ud i nærmeste skraldespand og tag derefter dit nye mundbind på.

 

Dit helbred
 

Får jeg målt min temperatur, når jeg ankommer til Københavns Lufthavn?

 • Nej, du vil ikke få målt din temperatur, når du ankommer Københavns Lufthavn. Der kan dog være nogle flyselskaber, der tager temperaturen på passagerer. Ved spørgsmål til dette, kontakt dit flyselskab.

Må jeg flyve fra Københavns Lufthavn, hvis jeg føler mig syg?

 • Nej. Er du syg med symptomer på coronavirus, må du ikke afrejse fra Københavns Lufthavne. Vi henviser dig til at blive hjemme, følge myndighedernes anvisninger og kontakte egen læge via telefon.
 • Symptomer på Coronavirus kan bl.a. være feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær.
Danmark indfører COVID-19 rejsepas
 

Det kan i nogle lande være en betingelse for karantænefri indrejse, at man kan fremvise en negativ test for COVID-19. Som dokumentation for en negativ test har rejsende til udlandet nu mulighed for at medbringe et personligt COVID-19 pas. Det nye COVID-19 rejsepas kan printes på sundhed.dk, hvor det også er muligt at læse mere om tiltaget.

Usikker på om det land du rejser til har særlige betingelser? Kontakt venligst den danske ambassade i det pågældende land.

Husk pas på rejsen
 
 • Paskontrollen tilpasses nu, så ankomne passagerer fra Schengen-lande, der har gul status på Statens Serum Instituts list, kan blive undtaget til stikprøvekontrol. Husk, som altid, at have dit pas med, når du rejser

Tiltag og regler i lufthavnen
 

Hvad gør Københavns Lufthavn for at minimere smitterisiko?

 • Københavns Lufthavn følger de europæiske retningslinjer for sikre rejser samt myndighedernes retningslinjer, og vi holder os løbende orienterede om udviklingen. Nogle af de tiltag, vi har taget, er blandt andet øget fokus på rengøring af kontaktpunkter, opfordring om at overholde myndighedernes retningslinjer i speak og informationsmaterialer i terminalerne. Derudover skal alle bære kirurgisk mundbind eller visir i terminalerne og vores egne medarbejdere skal bære visirer i lufthavnens terminaler.
 • For at sikre god hygiejne har Københavns Lufthavn også sat ind med ekstra rengøring af diverse områder og funktioner, som hyppigt røres og betjenes. Fx toiletter og selvbetjeningsautomater.

Hvilke værnemidler benytter lufthavnspersonalet?

 • Lufthavnens personale bærer værnemidler enten i form af visir eller kirurgisk mundbind.
 • Flyselskabspersonale, personale fra handling virksomheder, og personale i Københavns Lufthavns Shopping Centers butikker og spisesteder bærer enten visir eller kirurgisk mundbind.
 • Ved check-in pulte, gates, billetkontorer og andre steder, hvor det ikke er muligt at overholde sundhedsmyndighedernes afstandskrav er der opsat afskærmning af plexiglas.

Hvordan sikrer lufthavnens personale at overholde retningslinjerne, når de er i kontakt med så mange forskellige passagerer og kolleger hver dag?

 • Medarbejdere i Københavns Lufthavn skal fra den 15. juni 2020 bære visir, når de færdes i terminalerne, da det er et effektivt middel til at minimere smitterisiko. Når der bæres visir, er det også muligt at se personalets ansigtsmimik, hvilket minimerer risikoen for misforståelser.
 • Personale, der sidder afskærmet fra passagerne, f.eks. bag plexiglas-skærme, skal ikke bære værnemidler
 • Vi opfordrer vores samarbejdspartnere til at bede deres medarbejdere om det samme. Medarbejdere hos samarbejdspartnere skal som minimum bære mundbind.
 • Personale hos flyselskaber, handlingsvirksomheder og i butikker vil enten bære mundbind eller visir.
 • På steder, hvor det ikke er muligt at overholde sundhedsmyndighedernes afstandskrav, vil der blive opsat afskærmning med plexiglas. Det gælder fx check-in pulte, gates og ved billetkontorer.

Hvor finder jeg håndsprit i Københavns Lufthavn?

 • Københavns Lufthavn har sørget for at stille håndsprit til rådighed for alle forskellige steder i lufthavnen. Der er blandt andet opsat håndsprit ved kontaktpunkter og vil løbende blive sat op flere steder.

Hvordan sikrer lufthavnen, at der bliver holdt rette afstand til andre mennesker i lufthavnen?

 • Københavns Lufthavne har sat afstandsmarkører på gulve og afskærmninger op de steder, hvor der er naturlige kødannelser. Det gælder fx check-in pulte og ved billetkontorer.
 • Alle i Københavns Lufthavn skal holde minimum 1 meters afstand til øvrige passagerer og til lufthavnspersonale.
 • Lufthavnspersonale i terminalerne hjælper til med at sikre, at der holdes afstand.

Må jeg bruge bagagevogne til at transportere min bagage og er det sikkert?

 • Ja, det må du gerne. Vi opsætter sprit ved opsamlings- og udleveringssteder for bagagevogne i terminalerne.

 

Håndbagage og væske
 

Hvad er reglerne for håndbagage og væske?

 • Klargør væskepose inden ankomst til sikkerhedskontrollen. Du må maks. medbringe 1 pose og maks. 1 liter i 100 ml. beholdere. Det er op til dig, hvor mange beholdere du kan få til at være i posen, så længe de individuelle beholdere ikke overstiger 100 ml.
 • Håndsprit på over 100 ml. er tilladt. Bemærk! På lige fod med reglerne for flydende medicin, må mængden dog ikke overstige, hvad sikkerhedspersonalet vurderer som eget behov på den konkrete rejse.
 • Der kan være begrænsninger på antal tilladte stykker håndbagage. Tjek specifikke regler for håndbagage hos dit flyselskab.

Må jeg have håndsprit med gennem sikkerhedskontrollen?

 • På grund af myndighedernes opfordring til brug af håndsprit for at mindske smittespredning, er reglerne for håndsprit i håndbagagen lempet. Det betyder, at du må medbringe håndsprit i beholdere større end de 100 ml, der ellers er begrænsningen for væsker, der skal gennem security. På lige fod med reglerne for flydende medicin må mængden dog ikke overstige, hvad sikkerhedspersonalet vurderer som til eget behov på den konkrete rejse.
 • Vi har opstillet stationer med håndsprit både før og efter sikkerhedskontrollen, og rundt omkring i lufthavnen til alle passagerer og medarbejdere.
 • Foruden håndsprit er der ikke ændringer i forhold til, hvad du må have med gennem sikkerhedskontrollen. For øvrige væsker end håndsprit må du medbringe max én pose med max 1 liter, der skal være fordelt i Beholdere med max 100 ml i hver.
COVID-19 test og sygdom
 

Skal jeg Covid-19 testes for at komme ind i lufthavnen eller have dokumentation med?

 • Nej, du skal hverken testes eller have dokumentation for en Covid-19 test for at komme ind i Københavns Lufthavn som afgående passager. Er du i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt for at måtte ankomme til andre lufthavne, anbefaler vi, at du kontakter den pågældende lufthavn eller ser mere her.

 • Du skal være opmærksom på, at hvis du ankommer til Københavns Lufthavn fra et højrisikoland skal du have et anerkendelsesværdigt formål og kunne fremvise dokumentation for en negativ COVID-19-test foretaget senest 72 timer før indrejsetidspunktet.

 • Læs mere om indrejserestriktionerne her.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg pludselig føler mig syg, mens jeg er i lufthavnen?

 • Bliver du syg, mens du befinder dig i Københavns Lufthavn eller på flyet, skal du henvende dig til lufthavnspersonalet eller flypersonalet og følg myndighedernes anvisninger om selvisolation og test. Se mere her.
 • Symptomer på Coronavirus kan bl.a. være feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær.
Sikker afstand i lufthavnen
 
 • Vi anbefaler, at alle kommer i lufthavnen i god tid. Da vi skal holde god afstand til hinanden kan der hurtigt opstå køer ved fx check-in og sikkerhedskontrollen. Køerne kan opleves som lange, fordi vi holder 1 meters afstand. Det betyder ikke nødvendigvis, at det tager længere tid.

Forudbestil din mad hjemmefra
 
 • Pre-order din mad hjemmefra og spring køen over, så har vi det klar til dig når du kommer i lufthavnen, og du kan nyde din mad stille og roligt inden take off. Se hvilke spisesteder, der tilbyder pre-order her.
Spisesteder i lufthavnen
 

Hvilke restauranter og barer er åbne i Københavns Lufthavn?

 • Butikker og restauranter i lufthavnens shopping center åbner løbende igen. Vi opfordrer til at tjekke https://www.cph.dk/butikker-spisesteder for information om åbne butikker og restauranter.
Må jeg fjerne mit mundbind for at spise og drikke?
 
 • Når du sidder ned på et spisested i lufthavnen eller ved en gate, må du fjerne dit mundbind for at spise og drikke.
 • Det er vigtigt, at indtagelsen af mad eller drikke sker siddende, og du må altså ikke fjerne dit mundbind for f.eks. at drikke en kop kaffe, mens du går rundt i lufthavnen.
 • Mundbindet skal igen påføres, så snart du er færdig med at spise og drikke, uanset om du sidder ned.

 

Butikker i lufthavnen
 

Hvilke butikker er åbne i Københavns Lufthavn og hvad er deres åbningstider?

 • Butikker i lufthavnens shoppingcenter åbner løbende igen. Vi opfordrer til at tjekke https://www.cph.dk/butikker-spisesteder for information om åbne butikker og restauranter.             
Kontaktløse services
 

Hvilke kontaktløse services kan jeg benytte mig af i Københavns Lufthavn? 

Københavns Lufthavns tilbyder en lang række kontaktløse selvbetjenings-funktioner og services, som mindsker smittespredningen.

Udskriv selv dit bagagetag

 • Har du dit boardingkort i hånden eller på din telefon? Så kan du selv udskrive dit bagagetag til din kuffert ved vores tag-o-mater i check-in.
 • En tag-o-mat er en self service-maskine, der udskriver bagagetags til kufferter. Du kan udskrive dine egne tags ved at scanne stregkoden eller QR-koden på dit boardingkort.

Self-service boarding

 • Kom igennem boarding, kontaktløs benyt dig af selvbetjenings scan af boardingkort til boarding.

Kontaktløs betaling

 • I mange af restauranterne, butikkerne og kiosk er det muligt at betale kontaktløst.

Nye skærpede rejserestriktioner
 
 • Den 26. oktober trådte nye skærpede rejserestriktioner i kraft. Det betyder, at alle indrejsende fra højrisikolande skal have et anerkendelsesværdigt formål og kunne fremvise en negativ COVID-19-test foretaget senest 72 timer før indrejsetidspunktet.
 • Personer med bopæl i Norge og grænselandet (Slesvig-Holsten, Skåne, Halland eller Blekinge) er ikke omfattet af kravet om negativ COVID-19 test.
 • Læs mere om restriktionerne på coronasmitte.dk
 • Der er opsat test-faciliteter før grænsekontrollen i Finger E og i Finger C. Derved har de passagerer, der ankommer uden en test, mulighed for at få foretaget en test, som kan som kan bruges til dokumentation ved grænsekontrollen.
 • Vi opfordrer på det kraftigste til at passagerer fra højrisikolande får foretaget en Covid-19 test inden ankomst til CPH, så der så vidt muligt er sikkerhed for, at man ikke er smittet ved ankomst til Danmark. Passager med bopæl i et højrisiko-land, der får et positivt testresultat i CPH, vil overgå til myndigheder og deres behandling.
 • Testen har en svartid på 15 minutter, og koster DKK 299, som betales af passageren

 

Rejsende fra Sverige
 
 • Det danske Udenrigsministerium har indført nye rejsevejledninger.
 • Som svensk statsborger kan du stadig krydse den dansk/svenske grænse ved Øresundsbroen, såfremt du har et anerkendelsesværdigt formål eller kan fremvise en gyldig flybillet.
 • Det er ikke anset som et anerkendelsesværdigt formål for svenskere at hente pårørende i Københavns Lufthavn.
 • Det er ikke anset som et anerkendelsesværdigt formål for svenskere at krydse den dansk/svenske grænse dage før afrejse, for at lade sig teste for COVID-19. Vi anbefaler, at I lader jer teste i Sverige.

 

Når du lander i lufthavnen
 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lander i Københavns Lufthavn?

 • Respekter afstand ved bagageudlevering
 • Aftal mødested med familie uden for terminalerne
 • Bær mundbind eller visir
 • Vask hænder eller benyt håndsprit
 • Paskontrollen tilpasses nu, så ankomne passagerer fra Schengen-lande, der har gul status på Statens Serum Instituts list, kan blive undtaget til stikprøvekontrol. Husk, som altid, at have dit pas med, når du rejser. 

Bliver jeg hentet med bus når jeg lander i Københavns Lufthavn?

 • På grund af indrejserestriktionerne skal mange passagerer igennem paskontrollen. Det gælder uanset, hvilken billet man har købt. Det har medført, at vi i en periode i højere grad må bruge busser til at køre passagerer ind til de relevante gates. Også i busserne er der krav om mundbind og at man skal holde afstand. Derfor har vi også sat en maksimal grænse for, hvor mange passagerer der må være i bussen i den relativt korte periode, man opholder sig der.

Symptomer på COVID-19?

 • Kontakt vores lufthavnspersonale og følg myndighedernes anvisninger om selvisolation og test. Se mere her 
Transport fra lufthavnen
 

Må min familie/venner hente mig i Københavns Lufthavn?

 • For at undgå smittespredning af COVID-19 ønsker vi at minimere antallet af mennesker i vores terminaler. Vi henviser derfor pårørende til at vente udenfor, ved bilen i P-husene eller mødes ved taxiholdepladsen.

Kan jeg komme hjem/videre fra lufthavnen med offentlig transport?

 • Ja, der er gode muligheder for at komme hjem/videre fra Københavns Lufthavn med offentlig transport. Metroen fra lufthavnen kører som normalt. DSBs toge kører efter ændret køreplan. Vi henviser til Metroselskabet og DSB for yderligere information om afgangs- og ankomsttider.
Sygdom efter rejsen
 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg pludselig føler mig syg, mens jeg er i lufthavnen?

 • Bliver du syg, mens du befinder dig i Københavns Lufthavn eller på flyet, skal du henvende dig til lufthavnspersonalet eller flypersonalet og følg myndighedernes anvisninger om selvisolation og test. Se mere her.
 • Hvis du i løbet af de kommende 14 dage efter hjemkomst får symptomer som f.eks. feber, hoste eller vejrtræningsbesvær, skal du kontakte din egen læge telefonisk.
Meet & Greet
 

Må jeg ledsages af pårørende til og fra lufthavnen?

 • Nej, det er kun passagerer med gyldig billet, ledsagere til fx PRM (personer med reduceret mobilitet) eller børn der rejser alene, medarbejdere og myndigheder, der har adgang til lufthavnens terminaler. Det betyder, at afsked og/eller velkomst ikke må ske i terminalerne, men at dine pårørende skal vente uden for lufthavnens terminaler fx ved P-husene eller ved taxiholdepladsen.

Hvordan sikrer jeg sikker afskaffelse af mit brugte mundbind?

 • Brug nærmeste skraldespand til sikkert at smide dit mundbind ud, når du er færdig med at bruge det. Så passer vi godt på hinanden. 

Testcenter

Vi opfordrer alle rejsende, som ønsker at blive testet for COVID-19 til at besøge testcentret placeret i parkeringsarealet P5 uden for Terminal 3.

Hvordan fungerer det?
 
 • Rejsende kan benytte testcentret uden tidsbestilling (mod forevisning af f.eks. billet/boardingkort) og podningen tager cirka fem minutter.
 • Danske borgere kan få podesvar på sundhed.dk inden for 1-2 døgn, mens udenlandske borgere vil blive kontaktet, hvis der er tale om et positivt testsvar.
 • I tilfælde af et positivt testsvar opfordres borgerne til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for selvisolation og kontaktopsporing.
Hvor er testcentret opsat og hvad er åbningstiderne?
 
 • Testcentret er placeret på parkeringspladsen P5. Kø-arealerne vil blive opdelt i rejsende og test m. tidsbestilling (for ikke-rejsende) og det er ikke længere muligt at benytte drive-in test i COVID-19 testcentret
 • Åbningstiden for testcenteret er alle dage 06.00-01.00
 • Det er Region Hovedstadens Akutberedskab, der står for selve test set-up, faciliteter mv.
 • Det er testpersonale i Testcentret, der står for selve testen
 • Det er muligt at parkere mod betaling i P4/P7. Køretøjer med en højde over 2,1 meter kan benytte P11
Hvor hurtigt og hvordan får jeg svar på min test?
 
 • Podningen tager et par minutter at udføre.
 • Danske borgere kan få podesvar på sundhed.dk inden for 1-2 døgn.
 • Alle udenlandske borgere bliver kontaktet af den nationale Corona Hotline, men kun hvis der er tale om et positivt testsvar. Er testresultatet negativt, hører den udenlandske borger ikke fra den nationale Corona Hotline.
 • I tilfælde af et positivt testsvar opfordres borgerne til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for selvisolation og kontaktopsporing.
Hvem kan blive testet i Testcenteret?
 
 • Testcenteret er et frivilligt tilbud til danskere og udenlandske rejsende, som rejser ind i Danmark. Børn under 2 år kan ikke testes, men skal testes hos egen læge.
 • Faciliteterne kan kun tage imod gående passagerer og borgere. Rejsende kan benytte testcentret uden tidsbestilling (mod fremvisning af gyldig billet/boarding kort), og borgere (ikke-rejsende) skal bestille en tid til test.  
Nyt tilbud om anti-gen COVID-19 test fra Falck
 
 • Falck åbner testcenteret i den vestlige del af Terminal 2 før sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn.
 • Borgere, rejsende og CPH ID-kortholdere kan lade sig teste og få svar på 15 minutter. Testen koster DKK 299. Det er muligt at møde op uden forudgående tidsbestilling, men der kan også bookes tid online her
 • Der skal bæres mundbind ved ankomst til testcenteret.
 • Vi gør opmærksom på, at det ikke er sikkert, at antigen-testen kan bruges som dokumentation i de lande, man ønsker at rejse til. Det er helt op til det enkelte land, hvilken form for testtype, der accepteres.
 • Vi gør opmærksom på, at en antigen-test er en anden type test end den PCR-test, myndighederne anvender, og at der kan være forskel på de to testtypers nøjagtighed.

Let's travel with care 

Vi glæder os til at sende dig trygt afsted på din næste rejse fra Københavns Lufthavn!