Et usædvanligt naboskab

Der findes ikke mange lufthavne, som ligger med så kort afstand til både byområde og naturen.

Vi er på den ene side omgivet af skønne strande, fredede naturområder og et rigt dyreliv, men på den anden side er vi også omgivet af et pulserende byliv med boligområder, restauranter, caféer, butikker og kulturtilbud. Begge dele skal vi værne om.

 

Københavns lufthavn skal omstille sig fremtiden, så vi kan imødekomme fremtidens efterspørgsel fra passagerer og flyselskaber. Omstillingen skal selvfølgelig ske, alt imens vi værner om vores naboer og det lokalområde, som vi er en del af.

 

Vi vil gerne lære og lytte, og være i løbende dialog med vores naboer. Derfor har vi etableret nabogruppen Kære Nabo, hvor du har mulighed for at følge med i nye tiltag fra lufthavnen samt stille spørgsmål og komme med forslag til nye aktiviteter. I nabogruppen kan du også læse mere om de nabomøder, vi afholder med jævne mellemrum. Til møderne inviterer vi alle, der er interesserede, til en dialog om aktuelle emner med mulighed for at kunne stille spørgsmål til relevante talspersoner fra Københavns Lufthavn.

Mød os der, hvor du bor

Vi vil gerne tale med dig, der bor i området omkring Københavns Lufthavn, så vi kan blive klogere. Derfor inviterer vi indenfor til en snak om fremtidens lufthavn.
Vi har tidligere budt velkommen til grundejerforeninger og børnehavebørn, og vi håber på flere gode nabobesøg enten her, eller uden for lufthavnen, hvor vi slår vores “Nabo-telt” op og står klar til at høre din mening.
Læs mere om besøg i lokalområdet

Læs mere om besøg i lokalområdet
 

Har du noget på hjerte?

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt forslag til et styrket naboskab, så send os en mail. Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

  Du kan skrive til os her
 

Bliv en del af netværket

Kom med i vores netværk "KÆRE NABO" på Facebook

  Læs mere