Københavns Lufthavn fremtidssikrer

Vi vil fortsætte med at skabe fantastiske rejseoplevelser.

I tæt samarbejde med flyselskaber, partnere og vores omverden, har vi skabt fantastiske rejseoplevelser for millioner af mennesker gennem de seneste mange år.

Det er derfor vigtigt, at vi som én af Europas mest effektive lufthavne får rammerne til at omstille os til fremtiden. Det gør vi blandt andet ved at sikre den nødvendige kapacitet til passagerer og flyselskaber, men også ved at gøre plads til større og bedre fly. Fly, der støjer mindre og udleder mindre CO2 end ældre modeller. Læs mere om, hvordan vi vil udvikle og omstille os til fremtiden her.

Samtidig med omstillingsplanerne har vi et ønske om at styrke dialogen med vores naboer, da vi ved, det kan være udfordrende at være nabo til en lufthavn, der per automatik støjer og forurener. Derfor har vi søsat flere initiativer målrettet netop de to områder for at sikre det gode naboskab, som vi gerne vil værne om.

Fordelene ved omstillingen er, at vi kan imødekomme det stigende antal passagerer, som rejser til og fra København. Omstillingen af lufthavnen bidrager også til den økonomiske vækst og vil skabe en positiv effekt for hele regionen.

Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at en omstilling af denne størrelse kan skabe bekymring om øget støjniveau, luftforurening og mere trafik på vejene.

Og vi vil gerne tale med jer, så vi kan blive bedre. Er der noget, du ønsker, at vi skal være særligt opmærksomme på? Så skriv til os her.

CPH Oversigtsbillede

Sådan udvikler vi fremtidens lufthavn

Vil du have et indblik i, hvordan vi omstiller os til at blive fremtidens lufthavn?

Læs mere her
 

Har du noget på hjerte?

Har du spørgsmål, kommentarer eller et godt forslag til et styrket naboskab, så send os en mail. Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

  Du kan skrive til os her
 

Bliv en del af netværket

Kom med i vores netværk "KÆRE NABO" på Facebook

  Læs mere