Reklamationer og refundering ved konfiskerede varer

Reklamationsret

Du har to års reklamationsret på alle varer regnet fra datoen for afhentning. Du kan sende defekte varer og kvittering til:

Gebr. Heinemann Retail Denmark
Copenhagen Airport
Vestvej 6 
DK-2770 Kastrup

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Gebr. Heinemann Retail på:

Telefon: 32 31 46 20
E-mail: customerservice@heinemann-retail.dk

Læs mere om din reklamationsret i handelsbetingelsernes punkt 9

Klagemuligheder

Hvis du og Heinemann ikke kan blive enige, kan du klage til Center for Klageløsning. 

Læs mere her

Refundering af konfiskerede varer

Hvis du har været så uheldig at få konfiskeret de varer, du har købt i Københavns Lufthavn, i en udenlandsk lufthavn, kan du få dine penge refunderet af Københavns Lufthavne A/S.

Alle passagerer kan handle varer i Tax-Free butikkerne i Københavns Lufthavn, som før reglerne om begrænsninger på væsker i håndbagage trådte i kraft.

Parfume, spiritus og andre varer, der består af væsker og flydende stoffer bliver udleveret i en gennemsigtig, forseglet pose. Som passager skal du sørge for, at posen forbliver forseglet og uåbnet under hele rejsen.

Rejser du med mellemlanding?

Hvis du på din rejse til destinations lufthavnen skal mellemlande i en anden lufthavn, og du medbringer en pose med tax-free varer fra Københavns Lufthavn som håndbagage, skal posen forblive forseglet og uåbnet under hele rejsen.

Hvis du har fulgt denne regel, men alligevel får varer, der er købt i Københavns Lufthavn, inddraget i sikkerhedskontrollen i en anden lufthavn, yder Københavns Lufthavn garanti for, at du kan få dine penge for indkøbene refunderet.

Husk derfor at bede om en kvittering ved køb samt dokumentation for, at varerne er blevet konfiskeret, da dette er nødvendigt for at få pengene refunderet.

Anmod skriftligt om refundering

Hvis du har fået dine varer konfiskeret, skal du indsende dit krav og dokumentation for dit tab samt bankkonto- og registreringsnummer til Gebr. Heinemann Retail i Københavns Lufthavn på følgende adresse:

Gebr. Heinemann Retail ApS
Varegård Øst
Kastrup Tværvej E
DK – 2770 Kastrup 

eller på mail til customerservice@heinemann-retail.dk

Vi gør opmærksom på, at garantien gælder indtil videre.