Kørsel for Svenske Taxier

Her på siden finder du information om afsætning, opsamling og bestilte services for svenske taxier samt kort over relevante områder i lufthavnen.

På grund af et stigende antal taxier ved kaperrækken, har vi været nødt til at flytte de svenske taxier lidt længere væk fra terminal 3. 

Ny placering for de svenske taxi-holdepladser

Pr 14. december 2017 har CPH flyttet de svenske taxi-holdepladser. 

Se kort over den nye holdeplads her.

Afsætning

Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”afsætning”.  Der køres igennem bane 2, og hen til afsætningsområdet, hvor der kan foretages en afsætning af passagerer.

Opsamling

Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”opsamling”.  Der køres igennem bane 2, og hen til opsamlingsområdet, hvor der kan foretages en opsamling af passagerer.

For hver indkørsel til depotet betales et gebyr til dækning af CPH’s omkostninger (investeringer og løbende driftsomkostninger) i forbindelse med Taxi Management Systemet. Gebyret registreres på hver enkelt taxi ved indkørsel til depotet.

Gebyrerne faktureres månedsvis bagud til de respektive Selskaber, som hæfter for betalingen overfor CPH. Gebyret reguleres årligt med virkning fra den 1. april.

Gebyrsatsen fastsættes med gældende Terms of use.

Bestilte

Der køres frem til bommen ved bane 2, hvor bommen åbner automatisk, hvis bilen har BroBizz, ellers skal der aktivt på automaten vælges ”opsamling”.  Der køres igennem bane 2, og hen til svenske taxier bestilte området, hvor der kan foretages en opsamling af passagerer.

Kort

Se kort over områderne her.