Åbningstider

Mandag: 07:00-17:00Tirsdag: 07:00-17:00Onsdag: 07:00-17:00Torsdag: 07:00-17:00Fredag: 07:00-17:00Lørdag: 07:00-17:00Søndag: 07:00-17:00
Kiosk & bøger

WHSmith

Besøg WHSmith i Københavns Lufthavn og find feriens læsestof samt lækre snacks og legetøj til de mindste hos WHSmith i Københavns Lufthavn.

Gå på opdagelse mellem skønlitteratur, aviser og magasiner og tank op til en god flyvetur

For mange er ferietid lig med læsetid, og hos WHSmith kan du finde dit næste boglige eventyr, som du kan tage med dig i flyet, til poolen, i bilen eller noget helt fjerde.

Hos WHSmith i Københavns Lufthavn kan du finde et bredt udvalg af bestsellerbøger, guidebøger til dit næste eventyr samt danske såvel som udenlandske magasiner og aviser, som du kan fordybe dig i under flyveturen og under rejsen.

Er det hele familien, der skal afsted, er der masser af legetøj og underholdning for de mindste, så ventetiden ombord på flyet bliver sjovere. Skal der købes slik, snacks og drikkevarer inden boarding, så finder du også det på hylderne hos WHSmith.

Let's introduce the Travel Hygiene Kit

Sammen med 7-Eleven, Caffeine og WHSmith i lufthavnen har vi pakket et lille Travel Hygiene Kit til dig, så du er klar til at tage afsted på din næste rejse.
Kittet indeholder: 5 stk. kirurgiske mundbind, 4 stk. hånddesinficerende servietter, 1 stk. håndsprit gel.

  Se åbningstider
Butikker og Spisesteder - CPH Airport

Let's shop and dine before take off

Københavns Lufthavn følger alle myndighedernes retningslinjer vedrørende COVID-19.

Det betyder, at du i øjeblikket kan opleve et mindre udvalg af åbne butikker og spisesteder i lufthavnen pga. de skærpede rejserestriktioner. Det er fortsat muligt at købe mad og drikke som take-away i åbne spisesteder og kiosker.

  Se åbne butikker og spisesteder