heinemann_hero3

Flere butikker tilgængelige

Se placeringer og åbningstider
TAX FREE

TAX FREE

Den store TAX FREE-butik efter sikkerhedskontrollen og TAX FREE butikken ved bagageudlevering er åbnet igen

Et stort udvalg af alt det du behøver inden afrejse

Når du går gennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn, starter dit første eventyr i TAX FREE-butikken. Her finder du alt, hvad du kunne ønske dig af gode tilbud og spændende oplevelser til alle i familien.

Lad dig blive lokket af lækre dufte, til de der ikke vil gå på kompromis, gode whiskyer til de, der vil nyde et godt glas på rejsen samt legetøj og bamser til de små. I TAX FREE er der også slik og snacks til den søde tand, så du ikke går sukkerkold på flyveturen, og så du har lidt godt til ganen, når du ankommer til din endelige destination.

Ønsker du at bestille dine varer fra TAX FREE-butikken hjemmefra? Så kan du forudbestille dem frem til 24 timer før, du ankommer til lufthavnen, hvor de vil stå pakket og klar til dig, når du kommer. Lav din forudbestilling her: cph.dk/shop

Har du spørgsmål til TAX FREE Heinemann kan du udfylde en kontaktformular via dette link

 

looklab

#LookLab

TAX FREE-butikken har fået et helt nyt make-up område kaldet #LookLab. Her kan du blandt andet prøve makeup både digitalt og fysisk, få hjælp til at lægge makeup og tage billeder af dig selv med dit nye look i en fotoboks. Med vores #LookLab får du mulighed for at tage dit look til næste niveau i TAX FREE-butikken.

indgravering

Indgraveringsmaskine

Du kan nu får indgraveret dit make-up produkt såfremt at det er af glas, metal eller plastic – og så tager det kun 10 sekunder fra, at du har besluttet dig for hvad der skal stå på dit produkt til det er indgraveret. Den perfekte gaveidé til dig eller en, du holder af. Servicen er gratis men betinget af et mindste køb på 500 kr.